Cum a fost la târgul Poveste de Crăciun?

Noi ne-am simțit minunat, ne-am distrat, ne-am jucat, am admirat. Maria si verișoara ei Edith, au fost cucerite de acest târg.

Vizita noastră a început cu ceva dulce, doar eram la un târg de Crăciun, astfel fetele au fost răsfățate cu un kurtoș învelit în bomboane.

S-au dat în carusel, au patinat, au văzut renii, daaa, au fost uimite și tare bucuroase să-i vadă. Apoi am  fost la un atelier de pictat casuțe.

Am intrat și în Magazinul Brazilor Împodobiți unde am stat, am stat….pentru că cele mici au fost atrase de jocurile ce erau puse la dispoziție, plus că era tare cald și bine. Să fiu sinceră, ne-am jucat toți. Dacă încă nu ați luat cadouri celor mici sau mari, aici gasiți din plin. Eu am admirat și globurile pictate manual și brazii împodobiți feeric și le-am luat fetelor câte un Spărgător de Nuci (urma să intrăm la spectacolul de balet, aici citiți cum a fost).

Ce atracții sunt la târg:

Salonul lui Moș Crăciun
Atelierele Spiridușilor
Curtea Renilor
Patinoarul Copiilor
Caruselul cu jucării

Derdelușul OCC
Tărâmul oamenilor de zăpadă
Scena colindătorilor
Magazinul Brazilor Împodobiți
Casuțele de unde puteți lua dulciuri, băuturi de sezon, scovergi cu brânză (tare bune), plus cadouri.

Intrarea la târg este liberă, iar pentru unele atracții aveți nevoie de tichete, pe care le achiziționați de la intrarea in târg. Costul unui tichet este de 3 lei.
Târgul Poveste de Crăciun este organizat de Opera Comică pentru Copii în incinta acesteia și se întinde pe o suprafață de 8000 m2.

Va fi deschis până pe 15 ianuarie 2019, iar programul este de luni până vineri între 18.00 și 20.00, iar sâmbătă și duminică între 10.00 și 20.00.

Mai multe detalii și actualizari despre program, puteți citi pe pagina lor de facebook.

Locația: Opera Comică pentru Copii, Calea Giulești 16, sector 6, București

Vizită la târgul Poveste de Crăciun, Decembrie 2018

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.