Despre

Bine ai venit pe blog!

Sunt Iuliana, de profesie psiholog, scriu pe www.6talpiprinlume.ro si iubesc sa descopar locuri, oameni, traditii noi, cat si sa revad locuri si oameni dragi.

Blogul a aparut din dorinta de a incuraja familiile sa calatoreasca impreuna cu copiii. Bineinteles ca in functie de varsta acestora, ne ajustam asteptarile si planurile de vacanta. Spre exemplu, cand am vizitat cu cea mica Roma, am alocat mai mult timp parcurilor, am vizitat Bioparco Roma, magazinul atelier Bartolucci (casa lui Pinochio), si mai putin timp obiectivelor istorice.

Va asigur ca cei mici se vor simti fericiti alaturi de voi, chiar daca nu-si vor aminti, spre exemplu, ca au vazut Colosseumul la 2 ani. Veti avea toti un confort psihologic, iar timpul de calitate petrecut impreuna va suda relatia parinte-copil, plus va ajuta la dezvoltarea armonioasa a acestuia, pe plan emotional, cognitiv si social.

Copiii se adapteaza usor atata timp cat le respectati programul de masa si odihna, iar timpul petrecut impreuna este cel mai frumos dar pentru toti.

Vreau sa va impartasesc experientele noastre, incat sa va ajut sa va planificati cele mai frumoase calatorii.

Aici vom povesti  despre locuri frumoase, spatii de cazare, restaurante, obiective, emotii, planuri, carti, produse child-friendly, plus multe idei de a ne petrece timpul cu copiii.

Si noi urmarim alte bloguri de calatorii si ne ajuta tare mult in a ne planifica cat mai bine vacanta.

Calatorii minunate impreuna!