„Noaptea Muzeelor” la Opera Comica pentru Copii!

In pasi grabiti am ajuns la OCC in jur de ora 21.30. Toata ziua Maria a intrebat cand vine noaptea, ca sa mergem cat mai repede. A prins imediat ideea cu „Noaptea Muzeelor”.

Ajunsi aici, am fost cu totii tare incantati. Am ascultat muzica de poveste, si a fost atat de bine. Nu doar copiii, dar si adultii, erau fascinati de aceasta muzica ce ne-a purtat prin multe tari. Amintiri sau imaginatii au aparut rapid in mintea si sufletul nostru.

Tur ghidat in spatele cortinei

Cred ca a fost prima data cand Maria a stat linistita si rabdatoare la o coada. Bine, in jur de 20 de minute a durat. O doamna tare draguta a venit si le-a pictat celor mici sau parintilor, un fluture pe obraz. Ei, a venit randul grupului nostru sa parcurga turul din spatele cortinei, ni s-a spus ca va fi special in seara aceasta, iar atata emotie si bucurie nu am mai vazut de mult. Dragilor, toti eram emotionati si curiosi. Ghidul nostru, un om minunat, ce a reusit sa puna un strop de magie si de poveste in fiecare loc vazut. Am mers in Salonul Mozart, aici o orchestra de vis ne-a facut sa aplaudam sincer. Am ajuns la garderoba artistilor, am stat in locul unde artistii asteapta sa intre pe scena, am urcat si noi pe scena din Sala Mare, am mers in subsolul Operei, ne-am distrat in Escape Room, am vazut sala de repetitii si sala UnderGrant de sub Podul Grant ( de aici denumirea). La final, cei mici s-au delectat cu multe jocuri interactive si pictura.

Cei de la OCC sunt atat de implicati ca-i admir sincer. Doamna Felicia Filip a stat intreaga seara, s-a asigurat ca toti copiii sunt bucurosi si cu zambetul pe buze, plus ne-a oferit multe informatii despe ce surprize pregatesc ei.

Festivalul Opera Copiilor

Este prima lor surpriza si este dedicata celor mici. Vor sarbatori ziua copilului timp de 4 saptamani, mai exact in perioada 24 mai – 16 iunie.

*sursa foto: Opera Comica pentru Copii, pagina de facebook.

Piscina cu bile, aventura parc, biblioteca vie (daa, veti alege un personaj care va va spune o poveste), casuta din copac, observatorul de stele, bataie cu apa pe acoperisul Operei, gradina cu fluturi exotici si iguane, sunt doar cateva din surprizele lor pentru copii.

Veniti si voi, da? Sa ne bucuram de bucuria celor mici! Un 1 Iunie impreuna va doresc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.