Madagascar, o aventura muzicala de vis la Opera Comica pentru Copii!

Stiti celebrul film Madagascar, produs de DreamWorks? Ei bine, cei de la Opera Comica pentru Copii, impreuna cu Scoala de Balet a d-nei Jaqueline Bratu si cu cei de la Cantus Mundi Bucuresti, au creat un spectacol muzical, demn de marile scene.

Cu gratie, voce, talent si bucurie, zeci de copii au dat viata acestei aventuri muzicale, in care Leul Alex, zebra Marty, hipopotamul Gloria și girafa Melman reusesc sa evadeze de la Gradina Zoologica Central Park. Bineinteles ca si pinguinii (care au fost fantastici) pun la cale o evadare.
Toti vor ajunge in Madagascar si vor trece prin multe experiente, alaturi de lemuri si foose, dar la final se vor reintalni, pentru ca toti sa revina acasa. Intreaga aventura, prin muzica si dans, ne-a cucerit.

A fost un spectacol interactiv, cu un decor inimaginabil! Pinguini ce ajungeau pe scena cu o tiroliana, o corabie creata in primele randuri din sala, plus o ninsoare magica peste noi toti!

Maria a fost fascinata, ca si noi de altfel. De fapt, pot spune ca toti cei din sala am fost fermecati. O sala intreaga s-a ridicat si a dansat ”I Like To Move It ”! Deci va dati seama ce atmosfera, cata veselie si ce stare de bine au reusit cei mici de pe scena sa transmita.

Te indragostesti de acest spectacol si de indata ce se termina, ai vrea sa-l revezi.

Felicitari dragi copii, ati fost minunati!

Felicitari realizatorilor, ati dat viata unui spectacol de vis, pentru fiecare din noi (Iunie 2019).

Spectacolul se desfasoara in Sala Mare si dureaza 60 de minute, iar detalii puteti afla aici. Opera Comica pentru Copii este pe Calea Giuleşti, Nr.16.

* Sursa fotografii: pagina de facebook a Operei Comice pentru Copii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.