Experiențe de neuitat!

Era noapte, nu reușeam să adorm, burtica era mare și mă gândeam oare cât va vrea să mai stea aici. Toți o așteptam nerăbdatori, pe prințesa noastră, dar cum urma să nasc natural, eu incepusem să am mari emoții. Cum va fi nasterea, va dura 1 zi și o noapte travaliul, voi țipa, voi plânge? Mintea mea era plină de griji și intrebări.

Familia mi-a fost aproape în toată perioada sarcinii, dar sora mea m-a sprijinit și m-a încurajat să nasc natural, să simt asta ca pe un lucru firesc și să mă gândesc mai mult la cea mica, la faptul că voi fi mamă

Ei bine dragilor, în acea noapte, am reușit să adorm un pic, ca în jur de ora 6 dimineața să simt ceva ciudat, ca o lovitură. Daa, se declanșaseră toate simptomele precursoare nașterii. L-am trezit pe soț, el panicat, eu la fel. Ne uitam unul la altul și ne întrebam ce facem acum? El spune, să o sunăm pe sora ta, ea sigur știe. Zis și făcut, ne-a calmat pe amândoi, am luat bagajul și am plecat către spital împreuna cu ea.

La ora 12.40 s-a născut minunea noastră, iar dupa spusele moașelor, am avut un travaliu de prințesa. Așa a început călătoria mea de mămică, o nouă etapă în viață.

Mulțumesc sora mea dragă, pentru dragostea ta infinită, ce ne-o porți și ne-o arați tuturor din familie.

Eu recunosc că port verigheta și o pereche simplă de cercei, dar sora mea are foarte multe bijuterii pe care le schimbă și le asorteaza. O colecție întreagă de ceasuri și genți, iar Maria, fata mea, îi seamănă tare mult la acest aspect. Cum ajungem la ea acasă, o roagă să meargă la bijuteriile ei, iși pune toate brațările, ceasurile, lanțișoarele, apoi dansează în oglinda și spune că e cocheta. E o dulce și mă bucur tare mult că îi plac bijuteriile, exact așa îmi imaginam că va fi.

Este luna martie, luna internaționala a femeilor și simt că e cel mai sincer moment de a-i dărui un cadou surorii mele.
Pe site-ul Borealy sunt bijuterii minunate și multe idei de cadouri pentru ziua femeii gasiți aici. Am ales o broșa simplă, dar elegantă, ce simt că i se potrivește perfect.

E atât de frumos să oferim și să simțim entuziasmul și fericirea celor dragi. Prețuiti persoanele iubite alături de care ați trăit evenimente memorabile.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2019!

2 Comments

  1. Valentina

    Va iubesc maxim!!! LOVEEE

    Reply
  2. Maria

    :)Totul a fost din suflet si la fel de natural…din partea mea…..e ceva ce nu poti alege….dar viata mi a daruit doua surori minunate….asa ca oricand sunt aici pentru voi….Va iubi….sisterici frumoase…..mamici minunate…:*

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.