Idei de weekend! Cu cei mici la Opera Comica pentru Copii!

Da, am fost cu Maria la Opera Comica pentru Copii cand avea 2 ani si jumatate, la piesa Printesa Florilor. Decor, distributie, atmosfera, ceva magic, incat sa te simti parte dintr-o poveste.

M-am interesat in primul rand, cat dureaza piesa, 60 de minute si ca este recomandata copiilor incepand cu varsta de 3 ani. M-am gandit ca daca Maria va rezista 30 de minute, ma voi declara multumita. Surpriza, Maria a aplaudat si a stat cu ochii mari, privind cand in stanga, cand in dreapta, cu interes si bucurie. Multi parinti, multi copii in sala, iar cei ce au format distributia piesei, efectiv adorabili si de laudat. Sunt convinsa ca este o mare munca in spatele acestei piese, asa ca am apreciat tot ce am vazut, prin aplauze si un zambet sincer. Spectacolul Prințesa Florilor, a fost realizat  in colaborare cu scoala de balet a doamnei Jaqueline Bratu, adaptare dupa celebra poveste a lui H. C. Andersen, ”Degetica”.

Recunosc ca nu m-as fi gandit sa o duc pe Maria la Opera Comica pentru Copii mai devreme de 4 ani, dar verisoara ei joaca in aceasta piesa, mai exact este Regina Florilor si ne-am dorit tare mult sa o vedem. O felicitam inca o data si ii multumim de invitatie. Finalul piesei a fost de basm, ne-a cucerit pe toti, de la mic la mare!

In aceasta toamna au spectacole minunate, Print si Cersator, Motanul Incaltat, Printesa Florilor, Poveste Vieneza, Cenusareasa, Bastien si Bastienne. Acestea sunt structurate pe trei categorii de varsta, 3+, 7+ si 14+. Opera Comica pentru Copii din Bucuresti se afla pe Calea Giulesti, nr. 16, iar detalii despre program, evenimente, bilete, gasiti pe site-ul lor, https://www.operacomica.ro (pretul biletelor variaza intre 20 si 50 de lei).

Sunt savuroase spectacolele, asa ca programati o zi de weekend cu cei mici la Opera Comica pentru Copii. Noi ne-am decis pentru Motanul Incaltat!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.