Aquatique, pentru grija față de cei dragi!

Da, apa este viață, apa este parte din noi. Recunosc că până la nașterea fetei noastre, Maria, nu eram fidelă unei singure mărci de apă, dar apoi lucrurile s-au schimbat. M-am informat, am căutat, am găsit și am rămas fidelă. Vreau să vă împărtășesc alegerea mea.

La începutul călătoriei de mămică, în mintea mea erau zeci de întrebări. Am reușit să o alăptez exclusiv pe Maria până la începerea diversificării, dar o dată cu venirea acestei etape, a venit și întrebarea ce apă să folosesc? Care este potrivită pentru cei mici? Am ales apa minerală naturală Aquatique, parte a renumitului brand Romaqua, 100% românesc.

Ce m-a convins pe mine să aleg Aquatique?

 • Compoziția echilibrată și mineralizarea redusă de numai 104 mg/l;
 • Conținutul extrem de scăzut de sodiu;
 • Calitatea,  microbiologic pură, nu necesită niciun fel de prelucare (precum fierberea);
 • Altitudinea de la care izvorăște, 1100 de metri, mai exact în inima munţilor Carpați, în zona Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean;
 • Recomandările, Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului “Alfred Rusescu” și Societatea Romana de Pediatrie confirmă că este benefică pentru pregatirea formulei de lapte (în cazul în care alaptarea nu este posibilă), hranei celor mici cât și pentru întreaga familie;
 • Ambalajul, este tare plăcut, micuța mea spune, “mami eu veau apa pink”;

Premii

Apa oligominerală naturală Aquatique a fost desemnată câștigătoare la categoria „Apă minerală plată pentru sugari și copii mici” în clasamentul Forbes 2017.

Studiul s-a desfășurat în perioada iulie – septembrie 2016, la nivelul întregii țări și a fost realizat de revista Forbes România în colaborare cu agenția D&D Research.

Topul a fost realizat pe baza răspunsurilor mamelor cu vârsta între 22 și 35 de ani, care au copii cu vârste între 0 și 5 ani, și care locuiesc în 41 de orașe din România cu peste 50.000 locuitori. Acestora li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată folosesc pentru copilul lor, în ce marcă au încredere, care este cea mai sigură pentru copilul lor și să spună brandul de apă cu cel mai ridicat nivel de calitate.

Aquatique a obținut cel mai mare punctaj la acest studiu, clar este cea mai folosită apă de mămici.

Aquatique se mândrește cu un premiu important, primit in anul 2008, distincția „Grand Gold Medal“ de la Institutul Internațional de Selecție a Calității – Monde Selection Bruxelles.

Dragostea față de cei dragi

Pentru grija față de întreaga familie și hidratarea corecta a acesteia, vă recomand cu drag, apa oligominerală Aquatique.

Cei de la Aquatique sunt o echipă faină de oameni, au o pagină activă de facebook, pe care o urmăresc cu interes. O puteți accesa și voi aici.

*sursă fotografie, pagina de Facebook  Aquatique

2 Comments

 1. Valentina

  Si noi o folosim, suntem foarte mulțumiți!!!😘

  Reply
 2. Oana

  Aquatique folosim si noi de cand avem bebe. Este chiar foarte buna. Noua ne place tare mult.🙂

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.